Přeskočit na obsah

Krok vpřed pro projekt DigiPM

V pondělí 8. dubna 2024 se realizační tým projektu DigiPM osobně sešel v moderních prostorách FEK ZČU, aby diskutoval o klíčových aspektech a dalším směřování projektu. Tento den byl významným mezníkem, přinášejícím nové nápady a posilujícím týmového ducha na cestě k dosažení společných cílů.

Jedním z klíčových momentů setkání bylo prezentování výsledků nedávného dotazníkového šetření, které mapovalo reálné potřeby znalostí a dovedností projektových manažerů v dnešní době. Přínos šetření je neocenitelný, protože umožňuje nastavit obsah výukových modulů přesně tak, jak si reálný svět žádá.

Projektový tým tedy mohl navrhnout strukturu výukových modulů a posunout se zase o kousek dál. Tento krok je zásadní pro vzdělávací aspekt projektu DigiPM. Správná struktura modulů zaručuje, že vzdělávací materiály budou nejen komplexní a srozumitelné, ale také snadno přizpůsobitelné různým potřebám a vzdělávacím cílům uživatelů. Diskuze o tomto tématu byla plodná a vedla k široké shodě na klíčových principech a cílech výukových modulů.

V neposlední řadě byl týmu představen grafický manuál. Jedná se o důležitý dokument, který definuje vizuální identitu projektu, včetně loga, barevné schématiky, typografie a dalších vizuálních prvků. Grafický manuál zajistí, že veškeré materiály související s projektem DigiPM budou konzistentní a snadno rozpoznatelné, což je zásadní pro budování silné značky projektu a komunikaci s veřejností.

Nechyběl ani společný oběd. Není nic, co by spojovalo tým více než společné jídlo. A co by mohlo být lepší než pizza? Volba tohoto univerzálně oblíbeného jídla nejenže potěšila všechny účastníky, ale také vytvořila příjemnou atmosféru, která podpořila otevřenou a přátelskou komunikaci. Společně strávený oběd se opět ukázal jako skvělý způsob, jak posílit týmového ducha a spolupráci.